Persoonlijk

Column ‘Nieuwe ideeën’.

Mijn site heb ik natuurlijk niet voor niks ‘Cheryl gaat zen’ genoemd. Het idee erachter is hoe je meestal lekker in je vel kunt zitten en deze balans kunt houden. Voor mijzelf is dit ook nog steeds een zoektocht. Zeker met kleine kinderen is deze balans niet altijd even makkelijk (4 uur slaap is vaak niet al te best voor je gemoedstoestand). Nu ben ik een tijdje afwezig geweest. Ik heb (alweer) een gecompliceerde bevalling achter de rug met de nodige complicaties en mentaal heb ik hierdoor even een zware dobber. Ik ga hier op een dag vast een artikel over schrijven maar voor nu ben ik nog veel bezig met mijn herstel en wil ik me graag weer op het positieve richten. Bezig zijn voor de blog vind ik namelijk echt ontzettend leuk en geeft ook weer een fijne energie!

Cheryl gaat op zoek naar…

Doordat de balans bij mij wel eens ver te zoeken is wilde ik graag een persoonlijke zoektocht houden. Het leek me daarom leuk om 2 nieuwe rubrieken te maken. Cheryl gaat op zoek naar… en Cheryl test…

Hierin wil ik mijn zoektocht met jullie delen naar mijn eigen ideeën bij balans. Waarin vind ik deze en wat werkt voor mij als jonge moeder. Wat zijn mijn tips om fijn en lekker te kunnen functioneren zonder dat je je compleet gebroken voelt.

Cheryl test…

Ik probeer heel graag dingen uit. Als ik dan ergens enthousiast over ben wil ik dat mega graag delen. (Ook een van de redenen dat ik mijn blog ben begonnen, hebben de mensen om mij heen ook een beetje rust haha). In deze rubriek wil ik van allerlei dingen testen en mijn bevindingen delen. Wat vind ik bijvoorbeeld onmisbaar voor mijzelf, voor de kids en welke hippe hypes vind ik nou echt een giga aanvulling of moet je lekker overslaan.

Columns

Ik heb een klein aantal zwangerschapscolumns geschreven (wel 3!! Knap he) maar inmiddels ben ik aardig bevallen 😉 dus een zwangerschapscolumn is niet meer op zijn plek. Eerst dacht ik om deze om te dopen naar ‘Kidscolumn’ maar ik merkte dat mijn gedachten juist niet altijd over alleen maar over de kids gaan en anders word het hier zo’n kidsplace en dat wil ik juist niet. Dus heb ik besloten om het gewoon een column te laten zijn. Die kan ik schrijven wanneer ik wil en waarover ik wil en dat is nou net mijn bedoeling.

Druk??

Voordat ik even een ‘bevallingsbreak’ nam was ik voornamelijk bezig om het perfect te doen. Ik begon pas net en wilde het gelijk goed doen. De termen content en niche voerde ik vaak in op Google. Mijn bedoeling is om echt wat van dit plekje internet maken en ik heb aardig wat artikelen gelezen hoe ik dat het beste kan doen. Een probleem… dat spreekt me totaal niet aan. Ik wil graag artikelen plaatsen wanneer ik dat fijn vind. Ik vind rubrieken maken leuk, maar ik wil niet een vaste dag hebben om bepaalde onderwerpen te plaatsen. Ik wil me vrij voelen om er op mijn maniertje er wat van te gaan maken zodat ik jullie van geweldige ‘content’ kan voorzien en hier terecht kan voor diverse ‘niches’ 😉

Thx voor het lezen en welcome back!!

Liefs Cheryl

Please follow and like us:
No Comments
Previous Post
31/07/2017
Next Post
31/07/2017

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz

Related Posts

Enjoy this blog? Please spread the word :)