Over mij

Welkom op mijn blog Cheryl gaat Zen!!

Mijn naam is Cheryl, ik ben 30, getrouwd met Bas, mama van twee heerlijke jongens. Ik merk pas sinds ik moeder ben hoe belangrijk een goede mindset en balans voor mij is. Als jij niet lekker functioneert dan functioneert ook niks lekker in je gezin en/of omgeving. Dit is in ieder geval wat mij de afgelopen twee jaar goed duidelijk is geworden. Ik vind het ontzettend leuk om op zoek te gaan naar wat en hoe het beste voor mij of voor mijn gezin werkt.

Zo is mijn idee voor Cheryl gaat Zen ontstaan en wil ik jullie een kijkje geven in mijn persoonlijke zoektocht naar een gelukkige mindset, balans en toch ook hip en luchtig blijven 😉

Daarnaast houd ik van koken, ben ik al 9 jaar in het bezit van een visagie diploma en houd ik mij, sinds ik eindelijk weer in het bezit ben van een nieuwe laptop, ook bezig met fotografie!

 

Ik hoop je voornamelijk te kunnen inspireren en te laten zien hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen! Daarnaast schrijf ik natuurlijk over het moederschap en wat mij persoonlijk bezig houd op het gebied van lifestyle.

 

Liefs Cheryl

Comments are closed.