Over mij

Hoi! Welkom op mijn blog.

Deze website heb ik wel een beetje laten verslonzen. Ik was hartstikke enthousiast toen ik begon maar raakte al gauw de draad kwijt in moeilijkheden zoals “CEO” en nog meer van die ongein om mijn ‘blog’ op de kaart te zetten.
Nou dat is niet helemaal mijn intentie meer op dit moment. Althans het zou wel heel grappig zijn als ik zonder al deze moeite alsnog op de ‘kaart’ kom maar daar ga ik voor mijn eigen ‘zen’ even niet van uit.
Nee dit keer begin ik opnieuw omdat ik dit jaar vergeten ben om op te zeggen en ik net wederom weer een jaar extra heb afgetikt. En gezien mijn nieuwe voornemen als Krentenkakker vind ik dit reuze zonde. Ik heb me evengoed voorgenomen om een ‘Zen’ jaar te beleven dus ik vind het voor mezelf wel een stok achter de deur om te doen waar ik ook van hou en dat is schrijven. Dus ik ga niet vloggen, stories bijhouden of dat soort dingen want daar ben ik gewoon helemaal geen geschikt persoon voor.
Sterker nog heb ik mezelf vorige week ontdaan van al mijn social media accounts. Je begrijpt dus ook dat ik nu zeeën van tijd heb.

Zen jaar zeg je?

Ja dat klopt maar weer eens. Gezien de titel van mijn site probeer ik daar al een tijdje aan te werken en tot op heden slaagde ik er niet heel erg lekker in. Maar ja ik ben een beetje een sentimentele wat betreft oud en nieuw want ik ben er zo 1 met ‘goede voornemens’. Zo’n nieuw jaar voelt als een frisse nieuwe start dus sinds een paar jaar doe ik aan goede voornemens. Ik heb  dus maar weer eens besloten er dit jaar een ongelooflijk zen jaar van te maken. Wat is mijn definitie van zen? Want ja dat is voor iedereen weer anders. Dat is dus een jaar lang GENIETEN! En mezelf gewoon lekker in mijn vel voelen. En wat zijn eigenlijk mijn plannen?
Nou dat is het hem dus. Dat zie ik wel en bedenk ik gewoon elke keer waar ik zin in heb en daar doe ik dan een verslag van. Ik ben sinds een jaar leuk bezig met fotografie dus dat is tof om hiermee te experimenteren. En ik zie dus ook wel of ik ‘volgers/lezers’ krijg of dat ik deze onzin puur voor mezelf en misschien voor mijn man (ter medelijden) schrijf.

Mocht je het hier toch best leuk vinden! Let me know (vind ik like 😉 )

 

Hoogachtend liefs Cheryl

Comments are closed.

Meest recente berichten