Over mij

 

Welkom op mijn blog Cheryl gaat Zen!!

Ik ben Cheryl Vroom en bijna 31 jaar. Ik woon met mijn gezin in Hoofddorp en ik ben moeder van 2 geweldig lieve knappe zoontjes. Mitch van 3 en Vince van bijna 1.

 

Ik ben mijn blog gestart om jonge moeders te motiveren om naast het drukke leven als moeder evengoed nog vol in het leven kunnen staan en te kunnen genieten. Uit eigen ervaring weet ik inmiddels dat je als jonge moeder al snel bezwijkt onder de druk die erop je schouders ligt, want we willen het allemaal perfect doen en in deze tijd werken we, willen we het huis op orde houden, een liefdevolle partner, een goede vriendin, een geweldige moeder, oja en ook nog op social media laten zien hoe flitsend ons leven eigenlijk is. Ik kwam erachter dat ik niet meer genoot van het leven, niet optimaal kon genieten van het opgroeien van mijn zoontjes en stiekem miste ik ook een deel van mijzelf. Het was en is een zoektocht. Een zoektocht om het leven in te delen zoals het voor mij het beste werkt, waarin ik weer geniet van het leven maar ook weer met mijzelf door één deur kan want alleen dan kan ik al die ballen hoog houden en die verwachtende rollen vervullen. Dit is voor mij de definitie van het woord ‘zen’ maar neem ik het hier en daar ook flink op de hak.
‘Zen’ betekend voor mij ook kinderen die lekker in hun vel zitten. Helaas hebben mijn zoontjes te kampen met een koemelkallergie (KMA). Het verbaasd me oprecht hoe erg ik heb moeten zoeken naar vergelijkende verhalen, naar begrip van de kinderarts in het ziekenhuis, naar de juiste voeding en zo nog tal van andere zaken. Inmiddels is mijn oudste zoontje Mitch van 3 er sinds een jaar redelijk overheen gegroeid maar met mijn jongste was dit puzzelstuk nog drie keer zo erg. Omdat dit een groot deel van mijn tijd en zen momenten heeft gekost wil ik hier graag mijn ervaringen, tips en eventuele recepten over delen. Ik ben geen arts, ik ben geen diëtiste, ik ben geen ‘ervaringsdeskundige’. Ervaring heb ik inmiddels zat maar voor elk kindje of moeder is deze weg weer anders maar het ik vind het wel fijn om dit bij mijn blog te betrekken om je steun te bieden of je verder de juiste richting op te helpen.

Liefs Cheryl

Comments are closed.